Blog

Se, hvilken morgenstund

Kategorier: Tags:

cimg3978

Vi starter hver morgen i Poul Stig Briller med at spise sammen. Heldigvis har vi en sød og dygtig kollega, Dorthe, som har uanet talent for frugtudskæring. Hun sørger for at vi får C-vitamin nok til at vi ikke så nemt bliver syge. Og så drikker vi kaffe – helst et par glas. Nogle drikker kun grøn the, men det er ikke fordi de er syge, det kan de bare bedst lide.

Ved morgenbordet taler vi om vigtige ting, som vi skal nå i løbet af dagen. Nogen gange bliver der lagt en bog om faglitteratur frem, som vi burde kigge i. Eller en DVD med en god serie bliver lånt ud. Og vi tager sager op, hvor vi har gjort det godt og sager, hvor vi kunne have håndteret dem bedre.

Så er vi klar til dagens udfordringer og oplevelser…

Lunt lys i lysere tider…

Kategorier: Tags:

cimg3968

De dygtige blomstermennesker fra Bering var forbi i går. For første gang nogensinde satte de lamper ud i vinduet, som giver den skønneste belysning. Og lamperne, som kunne være fra Versace, vækker opsigt. To norske damer kom ind i vores forretning, troende at vi var en lampeforretning. Efter at have forklaret dem at vi solgte briller, sendte vi dem videre til Bering, hvor det så ud til at de havde købt nogle stykker hver. I hvert fald havde de begge to poser i hver hånd , da de på tilbagevejen kiggede forbi os, vinkede og sagde “hej hej, og mange tak for hjælpen”. Og vi vinkede igen.

De store lamper koster 4.500.- og de små 1.750.-

Vi får skiftet vinduer hver 14. dag, og har intensioner om at oploade billeder af de nye dekorationer, så I kan følge med i hvordan Bjarne Als og hans team følger årstidernes skift.

Dita med speciel historie..

Kategorier: Tags:

cimg3961

Drengene fra det amerikanske brillemærke DITA blev inspireret af et billede på det første albumcover fra Grandmaster Flash and the Furious Five, da de designede denne model Grandmaster. Som der ses på billedet, leder modellens hængsel tankerne hen i mod USA’s halvfjerdes hip-hop mode, hvor enhver rapper med respekt for sig selv bar rundt på store, firkantede acetatbriller. DITA har valgt at lave to størrelser, Grandmaster-one og Grandmaster-two. Begge modeller findes i flere farver, og kan prøves sammen med guldkæder og håndtegn i Østergade.