Man skal stoppe imens legen er god, har en klog person sagt engang…

Og det gør jeg så… Nu er det knap en måned til at jeg skal føde og jeg har min sidste arbejdsdag i dag. Så nu venter der en helt anden hverdag derude for mig. Men herinde i Poul Stig Briller forsætter brillelivet ufortrødent. Jeg har uddeligeret diverse webopgaver til Mette, Malene og Christine, som fremadrettet bliver dem der folder sig ud på vores forskellige profiler og medier her på nettet. Hvis I har kommentar, idéer eller feedback kan pigerne (næsten) altid fanges her i butikken på Østergade eller på vores Facebook profil. Kom og eller skriv glad…

Kan I have det godt & dejligt indtil næste år!

Gudlín

Dette indlæg blev udgivet i Personale. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>