Velkommen til vores butikker

Kom og arbejd med osJOB/KARRIERE

Poul Stig Briller er altid på udkig efter spændende profiler, der har lyst til at sætte deres præg på en etableret dansk optikervirksomhed, der er i konstant udvikling. Vi søger oftest optikere eller salgsassistenter til vores kæde af brillebutikker og hvis der ikke er en ledig stilling, kan du sende os en uopfordret ansøgning på job@poulstigbriller.dk.

Job i Poul Stig BrillerVi søger en optometrist

Poul Stig Briller søger uddannet optometrist

Der er travlt i Poul Stig Briller og vi søger derfor dygtige optometrister til vores butikker i Storkøbenhavn. Sidste år fejrede vi 50-års jubilæum og vi er en ambitiøs virksomhed i konstant udvikling og vækst. Du vil blive del af en af Danmarks ældste optikerkæder med syv butikker. Alderen til trods er Poul Stig Briller en moderne organisation med et solidt værdisæt, som vi forventer, du kan forlige dig med. Vi holder skarpt øje med udviklingen i branchen og vi er de første i Danmark til at introducere de allerbedste og sejeste brands fra udlandet. Vi værdsætter gode medarbejdere og investerer løbende i dig og din faglige udvikling.

Æstetisk orienteret, servicemindet og den fødte vært


- Vi forventer at du har den relevante faglige uddannelse

- Du er interesseret i mode og holder dig opdateret omkring tidens tendenser – og du er ikke bange for at dele din mening herom

- Du er en god menneskekender, elsker at møde og hjælpe både nye som gamle kunder, som du behandler med empati og forståelse

- Du er klar på at lære nyt og blive en del af et trygt arbejdsmiljø med masser af spændende udfordringer

- Du taler og skriver dansk

Du giver kunderne en god brilleoplevelse – hver gang


Når kunderne træder ind i butikken, skal de have den absolut bedste oplevelse. Du byder dem varmt velkommen og så aflæser og analyserer du hurtigt deres stil, ønsker og ansigtsform og finder et udvalg af stel, som har potentiale til at være drømmebrillerne for kunden. Du er åben overfor deres øvrige og behov og kan vejlede dem ud fra det dette. Vi har noget for enhver smag og med dit naturlige blik for folks individuelle stil går vores kunder fra butikken glade og tilfredse med et nyt sæt briller.

Herudover bidrager du til den daglige drift, når du:

- hjælper med at holde butikken og personalefaciliteterne pæne og rene

- løser diverse ad hoc-opgaver i dagligdagen

Få videreuddannelse og et stærkt socialt sammenhold


Du kan allerede nu glæde dig til at blive en del af en hyggelig arbejdsplads, hvor der er plads til alle. Vi er som en lille familie, og belønner den gode indsats med flere sociale arrangementer om året.

Herudover får du stor medindflydelse på din arbejdsgang. Hos Poul Stig Briller viser vi dig vejen – men du får friheden til at finde den måde, som du har det bedst med at gøre tingene på. Vi tilbyder desuden også løbende videreuddannelse i kundekommunikation i samarbejde med en ekstern coach.

Er det dig, vi leder efter?


Så tøv endelig ikke med at sende os din ansøgning og samt CV på job@poulstigbriller.dk hurtigst muligt. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte Michelle på 29721876. Vi indkalder til samtaler løbende og ansætter, når vi har fundet den rette medarbejde

Vi glæder os til at høre fra dig.