AfbetalingHELT ENKELT OG HELT SMART

Poul Stig Briller tilbyder vores kunder både rente- og gebyrfri afbetaling på briller og solbriller. Vi har forskellige finansieringsmuligheder over 6, 12 eller 24 måneder, men uden renter og gebyrer for dig. Restbeløb kan til hver en tid indfries.

Briller
Det er vigtigt at have godt syn. Vi tilbyder derfor rente- og gebyrfri afbetaling over enten 6, 12 eller 24 måneder.

Solbriller
For solbriller gør vi det muligt at afbetale over 6 eller 12 måneder helt rente- og gebyrfrit.

Kom forbi en af vores butikker for at høre mere om dine muligheder for finansiering.

BrilleforsikringNEMT OG SIKKERT

Du kan også købe forsikring til dine briller, der dækker slitage, dumme skader og tyveri i 24 måneder. Prisen er cirka 10% af brillens fulde pris, selvrisikoen ligeså.

Kom ind og snak med os om hvilken forsikring du har brug for, så sammensætter vi den efter dit behov.

Livet skal sesBarton Perreira X Poul Stig BRILLER

I anledning af vores 50 års jubilæum har vi sammen med det amerikanske brillefirma Barton Perreira designet et eksklusivt stel. Runde briller er en Poul Stig Briller klassiker og vi ønskede at lave en fortolkning af det ikoniske stel. Alle stel er håndlavede i Japan og er fremstillet i plantebaseret acetat. Stellet kan laves både som briller og solbriller og i tre forskellige farver; mat lysegrøn, transparent champagne og en gråblå havana. Der er kun lavet 50 stk, som naturligvis alle er nummererede.

Ligesom vores sidste samarbejde vises de flotte stel bedst på dygtige mennesker, som vi beundrer og denne gang har vi bl.a. valgt at arbejde med Rikke Wackerhausen, som er stylist og har stylet vilde modeserier til nogle af de største danske og internationale magasiner. Hun er kommet i Poul Stig Briller siden teenagealderen og har altid elsket det høje serviceniveau og at døren blev åbnet for kunderne.