Livet skal sesLad os inspirere dig

I Poul Stig elsker vi alting smukt og skævt og ser det som vores fornemmeste pligt at få vores kunders personlighed til at skinne igennem. Poul Stig er ikke bange for at skeje ud – og vi hjælper vores kunder med at turde mere end de troede de kunne med deres briller. Vi er din lokale brilleven og hos Poul Stig sætter vi pris på ethvert besøg: om det er for at prøve de nyeste kollektioner, købe et linseabonnement eller blot for at få en kop kaffe. Vi gør en dyd ud af at arbejde tæt sammen med de mest cool brillebrands, hvor kvalitet, materialer og design er i top. Hvorfor? Fordi vi vil sørge for de bedste, smukkeste, sejeste, skøreste, to-die-for-briller til vores kunder. Og det tager os kun 23 sekunder fra en kunde kommer ind i butikken til at vores veluddannede personale har aflæst ansigtet og kan præsentere et udvalg af stel med potentiale for at være drømmebrillerne.

Hvad kan vi gøre for dig?Svaret er alt, når det kommer til at forbedre dit syn

Vi kan lave dine briller præcis som du ønsker og har brug for – enkeltstyrke, glidende overgang, solbriller med styrke. Vi tilpasser hver eneste brille individuelt, hvilket betyder, at du har mulighed for enkle løsninger eller du kan nørde på alle parametre. Alle glas beskytter imod UV-stråler og vi har meget fokus på at lave synsløsninger, der aflaster den digitale livsstil samfundet dikterer i dag – eksempelvis beskyttelse imod blåt lys fra hverdagens mange skærme.

Vi respekterer vores kunders behov og pengepung og skræddersyer altid den brilleløsning, der passer dig bedst.

Poul Stig er også eksperter i at finde de helt rette linser til at supplere vores kunders brillebehov. Foruden at have et bredt udvalg af speciallinser, hårde linser, silikonelinser og linser med glidende overgang, så tilbyder Poul Stig også de revolutionerende natlinser – sov med dem om natten og se perfekt om dagen – uden briller eller andre linser. Et linseabonnement bliver tilpasset dit forbrug og kan justeres hen ad vejen – det skal være nemt og fleksibelt at købe linser hos Poul Stig.

Hvis du har brug for at blive opdateret på, hvordan du håndterer dine natlinser, eller dine bløde kontaktlinser, kan du se videon neden for.

Livet skal sesBarton Perreira X Poul Stig BRILLER

I anledning af vores 50 års jubilæum har vi sammen med det amerikanske brillefirma Barton Perreira designet et eksklusivt stel. Runde briller er en Poul Stig Briller klassiker og vi ønskede at lave en fortolkning af det ikoniske stel. Alle stel er håndlavede i Japan og er fremstillet i plantebaseret acetat. Stellet kan laves både som briller og solbriller og i tre forskellige farver; mat lysegrøn, transparent champagne og en gråblå havana. Der er kun lavet 50 stk, som naturligvis alle er nummererede.

Ligesom vores sidste samarbejde vises de flotte stel bedst på dygtige mennesker, som vi beundrer og denne gang har vi bl.a. valgt at arbejde med Rikke Wackerhausen, som er stylist og har stylet vilde modeserier til nogle af de største danske og internationale magasiner. Hun er kommet i Poul Stig Briller siden teenagealderen og har altid elsket det høje serviceniveau og at døren blev åbnet for kunderne.