Livet skal sesLad os inspirere dig

I Poul Stig elsker vi alting smukt og skævt og ser det som vores fornemmeste pligt at få vores kunders personlighed til at skinne igennem. Poul Stig er ikke bange for at skeje ud – og vi hjælper vores kunder med at turde mere end de troede de kunne med deres briller. Vi er din lokale brilleven og hos Poul Stig sætter vi pris på ethvert besøg: om det er for at prøve de nyeste kollektioner, købe et linseabonnement eller blot for at få en kop kaffe. Vi gør en dyd ud af at arbejde tæt sammen med de mest cool brillebrands, hvor kvalitet, materialer og design er i top. Hvorfor? Fordi vi vil sørge for de bedste, smukkeste, sejeste, skøreste, to-die-for-briller til vores kunder. Og det tager os kun 23 sekunder fra en kunde kommer ind i butikken til at vores veluddannede personale har aflæst ansigtet og kan præsentere et udvalg af stel med potentiale for at være drømmebrillerne.

Hvad kan vi gøre for dig?Svaret er alt, når det kommer til at forbedre dit syn

Vi kan lave dine briller præcis som du ønsker og har brug for – enkeltstyrke, glidende overgang, solbriller med styrke. Vi tilpasser hver eneste brille individuelt, hvilket betyder, at du har mulighed for enkle løsninger eller du kan nørde på alle parametre. Alle glas beskytter imod UV-stråler og vi har meget fokus på at lave synsløsninger, der aflaster den digitale livsstil samfundet dikterer i dag – eksempelvis beskyttelse imod blåt lys fra hverdagens mange skærme.

Vi respekterer vores kunders behov og pengepung og skræddersyer altid den brilleløsning, der passer dig bedst.

Poul Stig er også eksperter i at finde de helt rette linser til at supplere vores kunders brillebehov. Foruden at have et bredt udvalg af speciallinser, hårde linser, silikonelinser og linser med glidende overgang, så tilbyder Poul Stig også de revolutionerende natlinser – sov med dem om natten og se perfekt om dagen – uden briller eller andre linser. Et linseabonnement bliver tilpasset dit forbrug og kan justeres hen ad vejen – det skal være nemt og fleksibelt at købe linser hos Poul Stig.

Hvis du har brug for at blive opdateret på, hvordan du håndterer dine natlinser, kan du trykker HER.

Hvis du har brug for at blive opdateret på, hvordan du håndterer dine bløde kontaktlinser, kan du trykke HER.

poul stig brillerkom og vær vores kollega

Vi leder efter en ny kollega til vores sjove, unge og dynamiske team - vi leder efter en sej, pligtopfyldende og serviceorienteret optometrist til at fuldende Poul Stig Briller. Hvis du er den rette, så søg endelig stillingen - eller hvis du kender den rette, så send endelig beskeden videre. Læs om stillingen HER.