Poul Stig briller“Det er vores fornemmeste pligt at få vores kunders personlighed til at skinne igennem”.

Vores personlige favoritCASPER SEJERSEN

Vi har i mange år fulgt den danske fotograf Casper Sejersen, med stor respekt. Vi er meget stolte når Casper i gennem årene, har valgt at handle hos Poul Stig Briller.

Vi har fået lov til at tage et billede af Casper, med hans nyeste briller på, nemlig modellen CARL i farven TÅGE, fra vores nye POUL STIG BRILLER - NAVNEKOLLEKTION.

Hvis du ikke kender Casper Sejersens arbejde, kan vi på det varmeste anbefale at undersøge sagen, vi føler os altid inspirerede.

Poul Stig Briller– lad os inspirere dig

I Poul Stig elsker vi alting smukt og skævt og ser det som vores fornemmeste pligt at få vores kunders personlighed til at skinne igennem. Poul Stig er ikke bange for at skeje ud – og vi hjælper vores kunder med at turde mere end de troede de kunne med deres briller. Vi er din lokale brilleven og hos Poul Stig sætter vi pris på ethvert besøg: om det er for at prøve de nyeste kollektioner, købe et linseabonnement eller blot for at få en kop kaffe. Vi gør en dyd ud af at arbejde tæt sammen med de mest cool brillebrands, hvor kvalitet, materialer og design er i top. Hvorfor? Fordi vi vil sørge for de bedste, smukkeste, sejeste, skøreste, to-die-for-briller til vores kunder. Og det tager os kun 23 sekunder fra en kunde kommer ind i butikken til at vores veluddannede personale har aflæst ansigtet og kan præsentere et udvalg af stel med potentiale for at være drømmebrillerne.

poul stig besøger dita i l.a.DITA

poul stig navnekollektionvores design

Når man skal være forældre, bliver man pludselig meget bevidst om navne. Det ved vi i Poul Stig, der tilsammen har en ordentlig børneflok, nemlig vores "NAVNEKOLLEKTION." Kollektionen er en hyldest til de sidste 5 årtier, vi har været så heldige at sætte vores præg på den danske brillemode. Modellerne i kollektionen er opkald efter vores egne børn, de kommer som både solbriller og almindelige briller, og er produceret i Italien.

VORES UNIVERSFOR TIDEN ELSKER VI

BRANDYELLOW PLUS

Minimalistisk, funktionelt og kvalitetsbevidst –japanske Yellows Plus skuffer aldrig. Er man i brillebranchen, ved man, at Japan er det ypperste sted at få produceret sine stel. Det er her de bedste brands søger hen på grund af det kompromisløse og detaljeorienterede mindset de vise brillemagere fra østen har. Så barren er sat højt når vi modtager kollektioner fra japansk hånd og intet manifesterer det mere end Yellows Plus, hvis grundlægger selv er fra Japan.

poul stig brillerkom og vær vores kollega

Vi leder efter en ny kollega til vores sjove, unge og dynamiske team - vi leder efter en sej, pligtopfyldende og serviceorienteret optometrist til at fuldende Poul Stig Briller. Hvis du er den rette, så søg endelig stillingen - eller hvis du kender den rette, så send endelig beskeden videre. Læs om stillingen HER.