Poul Stig briller“Det er vores fornemmeste pligt at få vores kunders personlighed til at skinne igennem”.

Vores personlige favoritGarrett Leight

Medejer af Poul Stig Briller i Hellerup, Rikke Sass-Nielsen, har et godt øje til Garrett Leights Wilson model. “Jeg har haft tre af den samme model nu. Mine allerførste runde solbriller var de helt klassiske i tortoise. Så købte jeg dem som almindelige briller i camelfarvet med lidt perlemor. Nu har jeg dem i en af deres nyeste farver som solbriller med styrke og solglas, der skifter fra lyse glas med 50% til mørke glas med 85%, alt efter hvor meget solen skinner. Procenter indikerer, hvor meget lys der lukkes ude. Det mest normale er 75-85%.”

Poul Stig Briller– din personlige brillebiks

I Poul Stig elsker vi alting smukt og skævt og ser det som vores fornemmeste pligt at få vores kunders personlighed til at skinne igennem. Poul Stig er ikke bange for at skeje ud – og vi hjælper vores kunder med at turde mere end de troede de kunne med deres briller. Vi er din lokale brilleven og hos Poul Stig sætter vi pris på ethvert besøg: om det er for at prøve de nyeste kollektioner, købe et linseabonnement eller blot for at få en kop kaffe. Vi gør en dyd ud af at arbejde tæt sammen med de mest cool brillebrands, hvor kvalitet, materialer og design er i top. Hvorfor? Fordi vi vil sørge for de bedste, smukkeste, sejeste, skøreste, to-die-for-briller til vores kunder. Og det tager os kun 23 sekunder fra en kunde kommer ind i butikken til at vores veluddannede personale har aflæst ansigtet og kan præsentere et udvalg af stel med potentiale for at være drømmebrillerne.

Vores FilmAhlem

Vores billedegalleriJournal SS2020

Når man skal være forældre, bliver man pludselig meget bevidst om navne. Det ved vi i Poul Stig, der tilsammen har en ordentlig børneflok. Og da vi besluttede os for at lave vores egen kollektion af briller, stod vi pludselig med samme spørgsmål: hvad skal vi kalde dem? Svaret lå lige for, så vi har opkaldt dem efter vores børn. Brillerne Anders, Eigil, Katrine, Louise, Rikke, Sara, Sylvester og Walter kommer i forskellige farver og former – præcis som ungerne derhjemme – og designet er klassisk med et unik og moderne formsprog.

VORES UNIVERSFOR TIDEN ELSKER VI

BRANDYELLOW PLUS

Minimalistisk, funktionelt og kvalitetsbevidst –japanske Yellows Plus skuffer aldrig. Er man i brillebranchen, ved man, at Japan er det ypperste sted at få produceret sine stel. Det er her de bedste brands søger hen på grund af det kompromisløse og detaljeorienterede mindset de vise brillemagere fra østen har. Så barren er sat højt når vi modtager kollektioner fra japansk hånd og intet manifesterer det mere end Yellows Plus, hvis grundlægger selv er fra Japan.

Livet skal sesBarton Perreira X Poul Stig BRILLER

I anledning af vores 50 års jubilæum har vi sammen med det amerikanske brillefirma Barton Perreira designet et eksklusivt stel. Runde briller er en Poul Stig Briller klassiker og vi ønskede at lave en fortolkning af det ikoniske stel. Alle stel er håndlavede i Japan og er fremstillet i plantebaseret acetat. Stellet kan laves både som briller og solbriller og i tre forskellige farver; mat lysegrøn, transparent champagne og en gråblå havana. Der er kun lavet 50 stk, som naturligvis alle er nummererede.

Ligesom vores sidste samarbejde vises de flotte stel bedst på dygtige mennesker, som vi beundrer og denne gang har vi bl.a. valgt at arbejde med Rikke Wackerhausen, som er stylist og har stylet vilde modeserier til nogle af de største danske og internationale magasiner. Hun er kommet i Poul Stig Briller siden teenagealderen og har altid elsket det høje serviceniveau og at døren blev åbnet for kunderne.